|  På svenska  |  In English  |
  
  Hel.fi kotisivu   Etusivu    
 
  ptp.hel.fi -RSS-syötteet  
 
Uusimmat asemakaavat, tonttijaot ja osoitepäätökset ovat nyt nähtävänä RSS-syötteen kautta

RSS:n avulla voi koota kiinnostavat uutissisällöt yhteen paikkaan, ilman että tarvitsee käydä selaamassa eri palvelujen www-sivuja.

Uutisia voi lukea lukijaohjelmalla, johon tallennetaan rss-syötteen osoite. Lukijaohjelma hakee tuoreimmat syötteet. Useat lukijaohjelmat voi määrätä hakemaan uutiset automaattisesti, esimerkiksi puolen tunnin välein. Tarkkailemalla lukijaohjelmaa pysyt ajan tasalla kaupungin asioista. Firefox- ja Opera-selaimen uusimmat versiot pystyvät näyttämään suoraan RSS-sisältöä, jolloin erillistä lukijaohjelmaa ei tarvita

Oheisista linkeistä voit ladata RSS-syötteet, jotka näyttävät uusimmat asemakaavat, tonttijaot tai osoitepäätökset. Mikäli asemakaava tai tonttijako ehditty skannata pdf:nä Kaupunkimittausosaston arkistoihin, se on myös ladattavissa RSS:n kautta. Osoitepäätökset näkyvät heti, kun niiden dokumentit on lisätty järjestelmään.

Asemakaavasyötteet:

Asemakaava-rss http://ptp.hel.fi/rss/kaavat

Tonttijakosyötteet:

Tonttijako-rss http://ptp.hel.fi/rss/tonttijaot

Osoitepäätössyötteet:

Osoitepäätös-rss http://ptp.hel.fi/rss/osoite

Ajantasa-asemakaavat:

Ajantasakaava-rss http://ptp.hel.fi/rss/ajaka


 
 

Verkossa on tarjolla sekä maksullisia että ilmaisia RSS-lukijaohjelmia. Voit hakea ohjelmia hakukoneella esim. hakusanoilla ”rss-lukijaohjelma” tai ”rss reader”.

RSS-lyhenne tulee sanoista Rich Site Summary tai Really Simple Syndication. RSS-syötteessä tiedot ovat XML-muodossa, jolloin tietoa voidaan jakaa helposti eri päätelaitteisiin, kuten digi-tv:hen tai mobiililaitteisiin. RSS-syötteet ovat yleisimpiä uutispalveluissa ja weblogeissa eli blogeissa.

 
       
       
  Sivun ylläpito: Kaupunkimittausosasto | Palaute sivusta | | Alkuun |